Menu

Legebold

Legebold for et GRATIS tilbud til de alleryngste drenge og piger. Det er fodboldlegehold for de børn, der endnu ikke er fyldt 5 år og dermed ikke klar til rigtig fodboldtræning.

Det er leg med mor, far eller bedsteforældre, bold og redskaber. Der er deltagelse af og inspiration fra klubbens trænere samt alle forældre.

Legebold er der ikke decideret fodboldtræning. Det er en fodboldlegeplads i ca. 1 time, hvor børnene og deres forældre kan lege forskellige lege med bolde og legeredskaber og ellers bare hygge sig med andre børn og voksne.

Vores erfaring siger os, at helt små børn ikke får noget ud af rigtig fodboldtræning endnu, og derfor er det vigtigt at huske, at dette hold KUN er et legehold, og at der ikke forventes noget af børnene eller forældrene andet end et godt legehjerte og en positiv tilgang til legeøvelserne og samværet. Det er vigtigt, at børnene hygger sig og har det sjovt – også med leg uden en fodbold.

Man er meget velkommen til, at medbringe kaffe/te til de andre voksne samt frugt eller andet sundt til børnene, således at vi får skabt en hyggelig ramme om legefodbold.

I græssæsonen leges ude på en fodboldbane i ca. 1 time om mandagen kl. 16:30. Legebold foregår på ØFC's græsbaner, det store anlæg, inden for hegnet til venstre ved materialeskuret og sparkemuren.

I vintersæsonen er Legebold indendørs i Maglehøjhallen lørdag eller søndag. Tidspunkt meldes ¨på ØFC's hjemmeside og Facebookside inden opstart.

Man møder bare op og deltager - tilmelding er ikke nødvendig.

Legebold kræver ikke medlemsskab af ØFC, og det er gratis.

Evt. aflysninger som følge af dårligt vejr eller ændringer af tidspunkt eller baneområde vil fremgå på ØFC’s hjemmeside og Facebookside.

Tag legekammeraterne med og kom over i ØFC og ha' det rigtigt sjovt. Det er legebold - det er leg - sundt - fællesskab - sjov - kom glad - gå hjem glad - det er ØFC !

Læs om DBU's Bold og Bevægelse - klik her.

Vil du vide mere om Legebold i ØFC, er du velkommen til at kontakte:

Andreas Bakbøl
UA-pigeformand
Tlf.: 2320 3740
Mail: dp-formand@øfc.dk