Menu

Pokalkvartfinale U15 Øst - BSF (0-2)

image
14. april 2016 kl. 10:02

Nogen nederlag kan man bedre bære end andre. Og det selv om at drømmen om nå et skridt tættere på endnu en pokalfinale på Farum Park levede til absolut sidste fløjt - eller rettere næstsidste fløjt. For kort inden slutfløjtet lukkede BSFs venstre kant kampen med et drømmehug langt ude fra op i nærmeste målhjørne. Uden chance for Nico, der ellers stod en fremragende kamp. Der var virkelig keeper på i dag. Hvis det er niveauet fremover, så skal modstanderne altså stå tidligt op, hvis de skal ha kuglen i rusen!

Og ja, vi kan og skal selvfølgelig ærgre os. For det lignede unægteligt et klokkeklart straffespark, da Cille nedlægges da hun er ved at komme fri og alene med keeper. Men dommerens fløjte forblev tavs. Og det var set udefra, svært at forstå. En udligning med bare et minut eller to tilbage, havde måske givet os tilpas meget rygvind og overskud, til at vi måske havde kunnet lege med i el eventuel straffesparkskonkurrence. Men sådan skulle det ikke være, og sådan er det. Det er jo en del af gamet.

Og når alt kommer til alt må vi anerkende, at BSF havde det spillemæssige overtag og som sådan havde fortjent at vinde. Sidste år var det os der havde tur i den og trak det længste strå. I år var det så BSF.

Ved halvleg var stillingen fortsat 0-0. De havde et stolpeskud, og vi havde en god tværbold fra Cille til en fremadstormende Laura inde på midten, hvor hun desværre ikke lige fik fat i håndtaget på bolden.

I anden halvleg slap kræfterne lidt op, og vi kom til at stå lidt langt tilbage på egen halvdel. Specielt efter deres første scoring. Men der var også blevet løbet meget og tacklet igennem i nærkampene. Så det var forståeligt nok.

Men vi levede og skulle bare have den ene chance og så håbe på, at det var nok.

Der blev møbleret lidt om, og spillet med lidt større risiko. Chancen kom. En god stikning fra Julie sendte Cille bagom forsvaret og mod mål. Det lignede at hun blev nedlagt i det kriminelle felt. For alle. Undtagen dommeren. Og så er det jo desværre ligegyldigt, hvad alle andre tænker og mener om det. For det er ham der dømmer.

Men der er alt mulig grund til at storrose vores piger for en flot præstation, en kæmpe arbejdsindsats og stor disciplin i forhold til den taktik der var lagt i omklædningsrummet. Man kan vel dårligt tillade sig, at kalde det for en "mandfolkepræstation", så det vil jeg undlade at gøre.

Vi sad tæt over hele linjen og var meget kompakte i de centrale områder. Og så fik vi pillet glansen lidt af nogen af de virkeligt dygtige tekniske spillere på BSFs midte igennem en store dele af kampen. Ikke nogen let opgave, når man ved hvor dygtige de er på bolden.

Mathilde aka Dor spillede intet mindre end fremragende så længe luften rakte. En fornøjelse at se, hvordan hun har udviklet sig og hvor uimponeret hun går til værks. Men det er hele holdet inklusiv udskifterne der skal have ros i dag. I kan og skal være glade for dagens præstation! Uanset at det ikke var os der gik videre til semifinalen. Det er ikke mange måneder siden, at vi blev rundbarberet af dagens modstander. Og det gjorde vi på ingen måde i dag. Så det synes jeg siger det hele. Respekt. Sov godt tøser //: J