Menu

Legebold 2-5 år

Legebold for et GRATIS tilbud til de alleryngste drenge og piger. Det er fodboldlegehold for børn fra 2 til ca. 5-år og dermed for de, som ikke er helt klar til rigtig fodboldtræning.

Det er leg med mor, far eller bedsteforældre, bold og redskaber. Der er deltagelse af og inspiration fra klubbens ungtrænere samt alle forældre.

Legebold er der ikke decideret fodboldtræning. Det er en fodboldlegeplads i ca. 1 time, hvor børnene og deres forældre kan lege med bolde og legeredskaber og hygge sig med andre børn og voksne.

Vores erfaring siger os, at børn i den aldersgruppe endnu ikke får noget ud af rigtig fodboldtræning. Det er derfor vigtigt at huske, at legebold KUN er et legehold, og at der ikke forventes noget af børnene eller forældrene andet end et godt legehjerte og en positiv tilgang til bevægelse og samværet. Det er vigtigt, at børnene hygger sig og har det sjovt – også med leg uden en fodbold.

Vintersæsonen er ca. ultimo oktober-ultimo marts og i den periode er Legebold indendørs i Maglehøjhallen (Skelbækvej 8A, Ølstykke) søndage kl. 9-10. 

Vintersæsonen slutter ca. omkring Påske, hvor vi rykker udenfor på græs på Ølstykke Stadion (Tranekærvej 3) i børneområdet, søndage kl. 9-10.

Man møder bare op og deltager - tilmelding er ikke nødvendig. 

Evt. aflysninger pga. dårligt vejr eller ændringer af tidspunkt eller baneområde vil fremgå på ØFC’s hjemmeside og Facebookside.

Tag legekammeraterne med og kom over i ØFC og ha' det rigtigt sjovt. Det er legebold - det er leg - sundt - fællesskab - sjov - kom glad - gå hjem glad - det er ØFC!

Læs seneste opdatering om Legebold, forårssæson 2024 her

 

Trænere og Ledere

Leder og Kontaktperson
profilepic
Jakob Dietzer-Fog
Leder og Kontaktperson
profilepic
Andreas Grieger-Bakbøl
Træner
profilepic
Marie Petersen
Træner
profilepic
Silja Rasmussen
Træner
ingen img
Louise Marott Bergh
Træner
ingen img
Lærke Haffner
Træner
profilepic
Mathilde Anine
Træner
profilepic
Freya Ihlenstadt Sørensen
Luk