Menu

Legebold

Legebold for et GRATIS tilbud til de alleryngste drenge og piger. Det er fodboldlegehold for børn fra 2 til ca. 5-år og dermed for de, som ikke er helt klar til rigtig fodboldtræning.

Det er leg med mor, far eller bedsteforældre, bold og redskaber. Der er deltagelse af og inspiration fra klubbens trænere samt alle forældre.

Legebold er der ikke decideret fodboldtræning. Det er en fodboldlegeplads i ca. 1 time, hvor børnene og deres forældre kan lege med bolde og legeredskaber og hygge sig med andre børn og voksne.

Vores erfaring siger os, at børn i den aldersgruppe endnu ikke får noget ud af rigtig fodboldtræning. Det er derfor vigtigt at huske, at legebold KUN er et legehold, og at der ikke forventes noget af børnene eller forældrene andet end et godt legehjerte og en positiv tilgang til øvelserne og samværet. Det er vigtigt, at børnene hygger sig og har det sjovt – også med leg uden en fodbold.

Man er meget velkommen til at medbringe kaffe/te til de andre voksne samt frugt eller andet sundt til børnene, således at vi får skabt en hyggelig ramme om legebold.

I græssæsonen leges ude på en fodboldbane i ca. 1 time. I efterårssæson 2020 foregår det om søndagen fra 9-10 med start 16. august.
Legebold foregår på ØFC's græsbaner, det store anlæg (Tranekærvej 3, Ølstykke), inden for hegnet til venstre ved materialeskuret og sparkemuren.

I vintersæsonen, som starter 25. oktober, rykker Legebold indendørs i Maglehøjhallen (Skelbækvej 8A, Ølstykke). Igen leger vi om søndagen fra kl. 9-10. Vintersæsonen slutter ca. omkring Påske.

Man møder bare op og deltager - tilmelding er ikke nødvendig.

Legebold kræver ikke medlemsskab af ØFC og er gratis.

Evt. aflysninger pga. dårligt vejr eller ændringer af tidspunkt eller baneområde vil fremgå på ØFC’s hjemmeside og Facebookside.

Tag legekammeraterne med og kom over i ØFC og ha' det rigtigt sjovt. Det er legebold - det er leg - sundt - fællesskab - sjov - kom glad - gå hjem glad - det er ØFC!

Læs om DBU's Bold og Bevægelse - klik her.

Vil du vide mere om Legebold i ØFC, er du velkommen til at kontakte:

Andreas Bakbøl
UA-pigeformand
Tlf.: 2320 3740
Mail: dp-formand@øfc.dk

 

Nyt fra ungdomsafdelingen
07. august kl. 22:24 Legebold for de 2 til 5-årige starter igen søndag den 16. august 2020 kl. 9.00-10.00
Nyt fra ungdomsafdelingen
07. august kl. 22:22 Legebold for de 2 til 5-årige starter igen søndag den 16. august 2020 kl. 9.00-10.00
Nyt fra ungdomsafdelingen
14. juni kl. 16:51 Altid åben træning i Ølstykke FC lige fra legebold til superveteran

Trænere og Ledere

Leder og Kontaktperson
ingen img
Jakob Fog
Leder og Kontaktperson
profilepic
Andreas Grieger-Bakbøl
Træner
profilepic
Isabella Link
Træner
ingen img
Sofia Skov
Træner
ingen img
Mathilde Viekær Jørgensen
Træner
ingen img
Marie Petersen
Træner
ingen img
Silja Rasmussen
Træner
ingen img
Nora Lundgreen
Træner
ingen img
Mie Søndergaard